بسم الله الرحمن الرحيم
ورقة لحمة مع الخضروات من البوم وصفاتى ان شاء الله تجربوها وتنال رضاكم
لا احلل نقل وصفاتى الا بذكر المصدر
المقادير
لحمة شرايح او مكعبات كيلو او حسب عدد افراد الاسرة وياريت تكون نوع بيستوى بسرعة – بصلتين شرايح – 3 فص توم شرايح او مفروم – ملح – فلفل اسود – بهارات – مجموعة من الخضروات بطاطس – جزر – كوسة – فلفل اخضر او الوان
الطريقة
1- نقطع البصل شرايح والتوم ونحطهم على ورقة زبدة ومن تحت ورق الزبده ورق فويل ( الومنيوم )
2- نحط عليهم اللحمة والملح والفلفل الاسود والبهارات ونخلطهم مع بعض
3- نقطع الخضار وننزله فى زيت سخن لحد مايعمل طبقة على الخضار بدون ان يتحمر والسبب فى الخطوة دى لما ندخل الخضار فى الفرن مع اللحمة مابيتهريش وبيحافظ على شكله نطلعه على ورق مطبخ ثم يوضع على اللحمة
4- نقفل ورق الزبدة ومن تحتيه ورق فويل ونقفل كويس من الجوانب ويدخل الفرن
5- ودى صور الطبق بعد مايخرج من الفرن
لا احلل نقل وصفاتى الا بذكر المصدر
يقدم مع ارز بالشعرية او بالخبز حسب الرغبه
الف هنا وشفااااا
ورقة لحمة مع الخضروات من البوم وصفاتى ان شاء الله تجربوها وتنال رضاكم
لا احلل نقل وصفاتى الا بذكر المصدر
المقادير
لحمة شرايح او مكعبات كيلو او حسب عدد افراد الاسرة وياريت تكون نوع بيستوى بسرعة – بصلتين شرايح – 3 فص توم شرايح او مفروم – ملح – فلفل اسود – بهارات – مجموعة من الخضروات بطاطس – جزر – كوسة – فلفل اخضر او الوان
الطريقة
1- نقطع البصل شرايح والتوم ونحطهم على ورقة زبدة ومن تحت ورق الزبده ورق فويل ( الومنيوم )
2- نحط عليهم اللحمة والملح والفلفل الاسود والبهارات ونخلطهم مع بعض
3- نقطع الخضار وننزله فى زيت سخن لحد مايعمل طبقة على الخضار بدون ان يتحمر والسبب فى الخطوة دى لما ندخل الخضار فى الفرن مع اللحمة مابيتهريش وبيحافظ على شكله نطلعه على ورق مطبخ ثم يوضع على اللحمة
4- نقفل ورق الزبدة ومن تحتيه ورق فويل ونقفل كويس من الجوانب ويدخل الفرن
5- ودى صور الطبق بعد مايخرج من الفرن
لا احلل نقل وصفاتى الا بذكر المصدر
يقدم مع ارز بالشعرية او بالخبز حسب الرغبه
الف هنا وشفااااا
الموضوع الأساسي: ورقة لحمة للمبتدئين من وصفات شيماء سيف
المصدر: منتديات عروس
via عروس http://ift.tt/1E7sWwt
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire